Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatičan okršaj
Povratak na članak

Rijeka se spasila u Kranjčevićevoj: Dostigla vodstvo Dragovoljca od dva pogotka

Domaći su poveli 2-0 golovima Vinka Petkovića (29) i Valentina Majstorovića (36-11m), a u nastavku su gosti poravnali preko Princea Ampema (57) i Domagoja Pavičića (60).

Komentari 4

VP
VOX POPULI
12:19 18.09.2021.

rijeka igra loše, nije ni zaslužila pobjedu

VL
Avatar Oneill
Oneill
13:31 18.09.2021.

Na početku prvenstva rijeka je dovela puno igrača većìna su igrali dobar nogomet danas su nevidljivi kao i cijeli klub.Komentiram da naši treneri nemaju kfalifikaciju za zapadnd klubove na foru i bez znoja moža pa vidimo kako može gdje nam je danas Hrvatski nogomet ja ga tražim ali ga nemogu naći.

VL
KR
krampus9
22:29 17.09.2021.

4 minuta su im trebala da nađu dlaku od drmica koja je dirnula loptu da mogu poništiti gol rijeci koja mora ove godine biti iza dinama hajduka i osijeka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.