Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj jesenskog dijela

Rijeka s igračem manje do pobjede u Kranjčevićevoj

Zagreb - Rijeka
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/6
15.12.2014.
u 19:58

Očito je bilo da je Kekovo predavanje u svlačionici izazvalo reakciju na travnjaku. Jer u nastavku su se 'ugasile' Zagrebove najjače poluge Boban, Krovinović i Stepčić

Nogometaši Rijeke slavili su u zadnjoj utakmici 19. kola protiv Zagreba u Kranjčevicevoj (2:1). Otvaranje za poželjeti imala je Rijeka. Poveli su već nakon 16 sekundi. Izgubili su pjesnici loptu na tridesetak metara, pobjegao im je Ivančić i odigrao za Sharbinija koji je pospremio za vodstvo gostiju...

Činilo se da će to biti lagana priča za momčad Matjaža Keka. Do 22. minute obje su momčadi imale nekoliko poluprilika. A onda je Močinić u samo nekoliko minuta dobio dva žuta kartona. Drugi u 22. minuti na oko 25 metara za slobodan udarac Zagreba, iz kojeg je Valentino Stepčić spektakularno pogodio rašlje pored nemoćnog Vargića koji se nije niti pomaknuo. 

Protestirali su gosti nakon čega je isključen Rijekin predstavnik kluba Ivan Mance. Od tog trenutka Zagreb je preuzeo konce igre i posjed i u svom stilu gradio igru. Bilo je to vjerojatno najlošijih Rijekinih 20 minuta ove sezone. Zagreb je uglavnom mirno kontrolirao igru i tražio svoju priliku, no do kraja poluvremena nisu uspjeli ugroziti Vargića. Dapače dvaput je Zagreb zaprijetio. Prvi put u 36. kada je Ljubičić izgubio loptu na tridesetak metara, a Ivančić bio neprecizan, baš kao i Bertoša u nadoknadi prvog dijela.

U 49. je Livaković sjajno ispod grede izbacio Cvijanovićev pokušaj iz slobodnjaka s 18 metara.  Brojčano inferiorni Riječani u nastavak su krenuli puno agresivnije, no najčešće su bili nekonkretni ili je Livaković odrađivao svoj posao.  I onda je Bevab nakon mini pritiska Rijeke zabio autogol u 63. minuti. Samo nekoliko minuta ranije oko stotinjak pripadnika Armade zapjevalo je: "Hoćemo pobjedu". 

Očito je bilo da je Kekovo predavanje u svlačionici izazvalo reakciju na travnjaku. Jer u nastavku su se 'ugasile' Zagrebove najjače poluge Boban, Krovinović i Stepčić.

Komentara 4

Avatar cluesblues
cluesblues
21:05 15.12.2014.

fakat je nejasno zakaj bi zagreb pustil rijeci, ali ovo je stvarno izgledalo ko jako lose odglumljena tekma od strane zagreba i tesko pustanje - zagrebu se uopce nije igralo, ko da su dobili zabranu da prijedju prek centra pa su se cijelo vrijeme dodavali na svojoj polovici, a svako malo su lopte "precizno" dodavali rjeckim igracima i izmicali im se ili padali kad su vec dosli u posjed lopte, ali rijeka danas nikak da zabije pa su si sami zabli - eto tak je bar izgledalo, makar vjerojatno nije pusteno, bar ne od vecine igraca zagreba…ali stvarno cudna tekma, najblaze receno...

Avatar mlijeko
mlijeko
20:02 15.12.2014.

Puštena utakmica od strane Zagreba. Imali su drugo poluvrijeme igrača više, a nisu niti pokušali dati gol. A lopte su ostavljali igračima Rijeke da daju gol što ovi nisu znali. Zato su na kraju sami sebi dali gol kako bi Rijeka pobijedila. Jadna utakmica.

BB
branko.bolanca
20:11 15.12.2014.

zasto bi pustili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije