Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVIH 3:0

Rijeka rutinirano na Kantridi pobijedila Zadar

NK Rijeka - NK Zadar
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
15.04.2014.
u 20:54

Nogometaši Rijeke brzo su se oporavili nakon teškog poraza od Dinama na Maksimiru u subotu od 0:4 te su danas u utakmici 31. kola Prve HNL na Kantridi sa 3:0 dobili Zadar.

Nogometaši Rijeke brzo su se oporavili nakon teškog poraza od Dinama na Maksimiru u subotu od 0:4 te su danas u utakmici 31. kola Prve HNL na Kantridi sa 3:0 dobili Zadar.

Riječani su poveli u 17. minuti nakon što je Frane Ikić u vlastitom šesnaestercu igrao rukom, a siguran realizator s bijele točke bio je Ivan Krstanović, koji je golmana Mladena Matković poslao u jednu stranu, a loptu u drugu.

Na novi gol gledatelji su čekali samo devet minuta, a onda je nakons slobodnog udarca na 14 metara na loptu natrčao Vedran Jugović te ju zakucao pod gredu za 2:0.

Foto: Nel Pavletić/Pixsell

Rijeka je i nakon drugog gola imala dominaciju, međutim rezultat se do odmora više nije mijenjao.

Ista slika i u nastavku utakmice, a zasluženi treći gol Riječani su zabili u 70. minuti kada je nakon ubacivanjua s lijeve strane lopta došla do Ivana Tomečaka na desnoj strani, a on je kroz gužvu zabio za 3:0.

Mogla je Rijeka i do uvjerljvije pobjede, ali je udarac Josipa Brezovca u 81. minuti zaustavila greda.

- Možda nam je nedostajalo malo više dinamita u nogama, ali pobjedi se ne gleda u zube. Igrači su dobro reagirali nakon poraza od Dinama, dobro je
reagirala i publika - kazao je trener Rijeke Matjaž Kek, dok je trener Zadra Ferdo Milin dodao:

- Nemam što reći nakon utakmice u kojoj se igralo na jedan gol! Bez Tadića nismo bili u stanju igrati opasnije prema naprijed. Teoretski još nismo osigurali ostanak, ali imamo takvu zalihu bodova da igramo opuštenije što se vidjelo.

Rijeka je druga sa 63 boda, osam manje od vodećeg Dinama, te pet više od trećeg Hajduka. Zadar je sedmi sa 32 boda.

>> Slaven Belupo dobio Osijek i bodovno se s njim izjednačio

Ključne riječi

Komentara 2

B2
bokida 2
22:40 15.04.2014.

Nevjerojatno, ali su našli i protivnika za iskupljenje.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:27 16.04.2014.

Deseti dosuđeni penal za Rijeku u zadnjih 11 kola. Nema nikih problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije