Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LABROVIĆ I OBENG

Rijeka predstavila dva pojačanja za iduću sezonu: 'Istražio sam klub na internetu'

NK Rijeka
09.06.2021.
u 22:23

- Grad je jako lijep, a Rijeka jako dobar klub.

Bivši nogometaši Šibenika vratar Nediljko Labrović (21) i krilni napadač iz Gane Prince Ampem Obeng (23) novi su igrači Rijeke, objavio je u srijedu hrvatski prvoligaš s Rujevice na svom internetskom portalu.

Labrović je potpisao ugovor na četiri godine, dok je Prince Ampem Obeng potpisao suradnju na tri godine plus mogućnost produljenja za još godinu dana.

- Drago mi je što sam postao član Rijeke i nadam se da ću opravdati očekivanja. Mogu obećati maksimalan rad i bolja postignuća negoli prošle godine. Rijeku vidim u samome vrhu - izjavio je Labrović.

Optimističan je i napadač iz Gane Prince Ampem Obeng:

- Grad je jako lijep, a Rijeka vrlo dobar klub. Provjerio sam na internetu nekoliko stvari i čini mi se da je jako dobro. Rijeka je jedan od velikih klubova u Hrvatskoj. Očekivanja su velika u odnosu na Šibenik i želim ostvariti dobar plasman s Rijekom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije