Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANSKI MEDIJI:

Rijeka odbila ponudu Leicestera za Kramarića

Andrej Kramarić
Goran Kovačić/PIXSELL
07.12.2014.
u 16:15

Leicester će tako morati pronaći drugog napadača s kojim će pokušati izboriti ostanak u Premierligi. A što se Kramarića tiče, pitanje je tek čija ponuda će zadovoljiti igrača i klub.

Leicester City nedavno je ponudio 10 milijuna eura za Andreja Kramarića što bi bio najveći transfer u povijesti Rijeke. No, ponuda je odbijena, pišu britanski mediji.

Leicester će tako morati pronaći drugog napadača s kojim će pokušati izboriti ostanak u Premierligi. A što se Kramarića tiče, pitanje je tek čija ponuda će zadovoljiti igrača i klub.

Kramarić je jučer na upit o ponudi Leicestera odgovorio:

- Ne znam. Pravit ću se da ništa ne znam.

>> Otto Barić: Kramarić bi spasio Borussiju, dignuo je s dna lige

Komentara 3

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
17:58 07.12.2014.

Rijeka odbila ponudu Leicestera za Kramarića jer u klubu maštaju, sanjaju i žele da Andrej zaigra za sudionika Lige Prvaka i slavni mali klub iz Slovenije NK Maribor gdje če pokazati je li pravi igrač za Europu ili nije.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:20 07.12.2014.

ajmo svi davat pluseve josip simicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije