Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVLADALA INTER
Povratak na članak

Rijeka ne posustaje, novom pobjedom se vratila na plus šest ispred Dinama

Rijeka je protiv tvrde momčadi iz Zaprešića uspjela doći do svoje 11. ovosezonske pobjede, a i dalje su jedina neporažena momčad lige.

Komentari 3

LI
Lisabon
09:36 24.10.2016.

Dragi Paviću,ovaj clanak je pokazao tvoje pravo lice.Svaka cast Rijeci na dosadasnjim igrama i jucerasnjoj pobjedi,a takodjer i novinaru na opisu utakmice.E sad dolazimo do jedne zgodne cinjenice.Kad Dinamo nekoga pobjedi s 1-0 ,onda su naslovi ovakvi: Taj i tajj igrac SPASIO Dinamo.ili Dinamova momcad koja vrijedi 50 mio Eura ,jedva pobjedila s 1-0 ili momcad ta i ta koja je 7 na tablici pokazala Dinamu da nije sve u novcima.Uglavnom zgodno je to da u ovom clanku nema nista sta bi omalovazavalo pobjedu Rijeke (koja u normalnom svijetu to ni ne zasluzuje jer na koncu su ipak pobjedili u tvrdoj utakmici-zasluzeno),a moglo bi da su novinari (ukljucujuci i ovog bezveznjakovica)tako htjeli.No znamo da za Dinamo ionako vrijede druga pravila.

VL
KU
kupatilo
21:16 23.10.2016.

Davno sam jos i prije pocetka prvenstva sponinjao Andrijasevica kao veliko pojacnje Rijeke a najvecu pogresku Dinama.Neznam zasto to Dinamo zadnjih sezona radi i kontiurano pomaze Rijeku.Prvo sa Kramaricem Tomečakom Brezovcem i sad Andrijasevicem i iritantno se ponasa prema nama dinamovcima.Vise nemogu dovest nijednog dobrog igraca ni iz hrvatskih klubova.Dalije to Mamiceva odmazda ili su drugi preuzeli vođenje i samounistenje dinama.Ni jedno ni drugo mise nesviđa.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
19:51 23.10.2016.

Igrači Rijeke su postali prenervozni i to nije dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.