Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matej je presretan

Rijeka napravila sjajan posao, otkriveno koliko dobiva za Mitrovića!

Matej Mitrović
Foto: Twitter
06.01.2017.
u 13:29

"Oduvijek mi je bio cilj igrati za veliki klub, sad imam šansu. Vidio sam Besiktasov stadion, navijači su mu najbolji na svijetu i jedva čekam da zaigram."

Nakon što je u četvrtak navečer obavio liječnički pregled, Matej Mitrović danas je ujutro potpisao ugovor na 3,5 godine s Besiktasem, piše Goal.com.

Zarađivat će 1,2 milijuna eura po sezoni, a Rijeka će za odštetu dobiti 4,2 milijuna eura, objavio je Besiktas.

"Besiktas je najbolji turski klub i čim sam dobio ponudu, rekao sam menadžeru da želim ići! Želim osvajati trofeje ovdje", rekao je Mitrović za klupsku TV, te dodao:

"Oduvijek mi je bio cilj igrati za veliki klub, sad imam šansu. Vidio sam Besiktasov stadion, navijači su mu najbolji na svijetu i jedva čekam da zaigram."

>>Mitrović: Ponudu Bešiktaša nisam mogao propustiti, a Rijeci želim naslov prvaka

Komentara 6

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:05 06.01.2017.

šta bi rekli dušebriznici da se u ulozi reke nalazi dinamo pa prodaje najboljeg igrača kad mu se konačno smješi titula ?

ST
stimo
13:46 06.01.2017.

svi prave dobar posao kada prodaju samo maminjo lopov !!!!!

DU
Deleted user
16:53 06.01.2017.

Kad je Dinamo prodao malog Brekala (koji je odigrao samo par utakmica) za duplo veće novce onda to nije bio "sjajan posao" nego još jedan "bijeg od Mamića" !!??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije