Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBIJEDILI U DERBIJU

Rijeka nakon pobjede poslala snažnu poruku. Sopić: 'Možemo bolje. Treba ostati na zemlji'

Rijeka: HNK Rijeka - NK Istra
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/9
04.02.2024.
u 19:40

"Želio bih čestitati svojoj momčadi, mislim da smo odigrali jednu kontroliranu utakmicu. Mislim da smo neke stvari u drugom poluvremenu s igračem više mogli pametnije, bolje i brže morali odraditi", rekao je Željko Sopić

Nogometaši Rijeke su bez poteškoća pobijedili Istru u 21. kolu HNL-a i tako osigurali svoje mjesto na vrhu prvenstvene ljestvice. Za slavlje na Rujevici zabili su Veldin Hodža, Niko Janković i Mirko Marić. Riječani sada imaju dva boda više od Hajduka koji je u Osijeku podijelio bodove.

Nakon utakmice iz Rijeke stiže samouvjerena poruka. Na društvenim mrežama su objavili fotografiju momčadi ispred navijača uz stihove navijačke pjesme: "Izađite na balkone... (Pozdravite šampione!)" O današnjoj pobjedi i utrci za naslov prvaka govorio je trener Željko Sopić.

"Želio bih čestitati svojoj momčadi, mislim da smo odigrali jednu kontroliranu utakmicu. S druge strane, bez obzira na rezultat, neke stvari moramo bolje, ali to ćemo raspraviti u kabini. Mislim da smo neke stvari u drugom poluvremenu s igračem više mogli pametnije, bolje i brže morali odraditi. Ali sve u svemu, bilo je dosta novih igrača, imamo dosta problema sa ozljedama. Nadam se da ćemo se grupirati za sljedeću utakmicu, 99 posto sam siguran da će nam se neki igrači vratiti i jednostavno ćemo biti još jači i bolji", rekao je Sopić:

"Fruk je ozlijedio mišić dok Goda ima nekih drugih zdravstvenih problema. Iskreno se nadam da će i njih dvojica, pa možda i Dilaver krenuti u trenažni proces idući tjedan pa ćemo vidjeti hoćemo li uspjeti sanirati ih do nedjelje. Janković? Dobio je jedan nenamjerni udarac u butni mišić. E sad, da li se to pogoršalo kod penala ili ne, vidjet ćemo, nadam se da se ozljeda nije zakomplicirala nakon toga, no po njegovom smiješku se nadam da će to sve biti u redu", kazao je trener kvarnerske momčadi.

VEZANI ČLANCI:

"Ovi dečki kako igraju, svaka im čast, ali moramo znati da smo ostali bez Jankovića. Petrović je ušao, svaka mu čast. Vrhunsku utakmicu je odigrao, ali s druge strane ostali smo na tri defenzivna vezna. Nije bilo previše kreacije i bilo je čak ideja da ubacimo drugu špicu, ali imali smo nekih problema. To je jedno mijenjanje u prvom poluvremenu, onda u drugom poluvremenu moramo izvaditi dva igrača sa žutim kartonom da se ne bi dogodila neka blesarija i da onda ne moramo se patiti do 90. minute", rekao je trener pa zaključio:

"Treba ostati na zemlji. Evo ja vam ponovo kažem, znači najvažnija stvar je da ovi igrači, koji nisu igrali, sutra ujutro odrade utakmicu jednu prijateljsku, a ovi ostali da jednostavno se dobro rekuperiraju do srijede i onda ponovo iz početka," zaključio je Sopić.

VIDEO Otto Barić: 'Trenutak u Dinamu je vrlo kritičan, došlo je do ozbiljne krize upravljanja'

Komentara 2

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
19:52 04.02.2024.

Ajmo Rijeka, kad već ne može Dinamo bit prvak samo da nije fk hajduk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije