Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljske utakmice

Rijeka na domaćem terenu slavila nad Slaven Belupom; Istru svladao drugoligaš Orijent

Rijeka: Pripremna utakmica HNK Rijeka - Slaven Belupo
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
14.07.2023.
u 23:30

Na domaćem terenu, na stadionu Aldo Drosina, Istra 1961 je dočekala drugoligaša Orijent, a momčad iz Rijeke je slavila s 3-1. Rijek je na domaćem terenu došla do rezultata 2-1, a svi pogotci zabijeni su u prvom poluvremenu

U prijateljskom dvoboju uoči starta nove sezone nogometaši Rijeke su na svojoj Rujevici s 2-1 pobijedili prvoligaškog konkurenta Slaven Belupo, dok je drugoligaš Orijent u Puli svladao Istru 1961 s 3-1.

Na ogledu Rijeke i Slaven Belupa svi su pogoci postignuti u prvom poluvremenu, a domaćin, koji je ovom prilikom predstavio i nove dresove, poveo je 2-0. U 32. minuti je Prince Ampem bio precizan s bijele točke, dok je pet minuta kasnije Emmanuel Banda bio strijelac za 2-0. Jedini pogodak Slaven Belupo je dao u 39. minuti, a strijelac je bio Benedik Mioč.

VEZANI ČLANCI:

Na domaćem terenu, na stadionu Aldo Drosina, Istra 1961 je dočekala drugoligaša Orijent, a momčad iz Rijeke je slavila s 3-1. Već u sedmoj minuti Orijent je poveo golom Dominika Simčića, dok su u 59. i 68. minuti novim golovima Karlo Valjan i Mateo Monjac povećali na 3-0 Orijenta. U 74. minuti pulski sastav je došao do počasnog pogotka, a strijelac je bio Tomislav Glavan.

VIDEO Livaja izazvao euforiju među navijačima: Zaigrao mali nogomet u Kaštelima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije