Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO SOKOLOVO

Rijeka je teško oštećena: 'Pajač nije bio na razini, Awaziem je zaslužio isključenje'

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u 11. kolu Prve HNL
Nel Pavletic/PIXSELL
02.10.2022.
u 22:00

Stručnjak za suđenje i stručni komentator za emisiju Stadion dao je svoje mišljenje o suđenju Igora Pajača.

Vuku se sudački repovi nakon Jadranskog derbija i suđenja Igora Pajača. 

Mnogi smatraju da je Rijeka trebala dobiti kazneni udarac nakon igranja rukom Dine Mikanovića, dok je stoper Chidozie Awaziem trebao biti isključen, barem prema mišljenju sudačkog eksperta Marija Strahonje

- Pajač nije bio na razini. Imao je dosta neujednačen kriterij što se tiče disciplinskih mjera. Dobro je ušao u utakmicu, ali je kasnije napravio nekoliko grešaka - rekao je Strahonja pa je prokomentirao situaciju u 21. minuti u kojoj je Awaziem držao Obregona, ali za to nije dobio žuti karton. Trebao je to biti drugi žuti karton nigerijskom stoperu, ali Pajač se nije odlučio za isključenje.

- Ovo je jasno da je prekršaj za žuti karton, da je sudac pogriješio. Ima tu više elemenata za kaznu: Čvrsto držanje, namjerno držanje, kontinuitet od tri sekunde i izgledna prilika u kojoj se mogao naći igrač Rijeke - kazao je Strahonja. 

- To nije bio jedanaesterac jer je jasno da je igrač igrao prvo glavom te mu je lopta pala na ruku, a ona je bila u prirodnom položaju. Da je ruka bila podignuta, bio bi to jedanaesterac. No, tu je bilo vidljivo da je Pajač nesiguran u komunikaciji s VAR sobom - poručilo je 'oko sokolovo'. 

Standings provided by SofaScore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

 

Ključne riječi

Komentara 5

AP
apathylolz
22:18 02.10.2022.

Realno jel netko ocekivao ista drugo od navlacenja sudaca za Nk sprdnju? Pa proslu utakmicu protiv Rijeke je isto trebao crveni dobiti. Ali glavno da oni kmece stalno oko suđenja licemjeri

BA
bacenheider
12:29 03.10.2022.

Sudacka organizacija treba Pajaca kazniti oduzeti FIFA znak i poslati u drugu ligu da uci.On nema blage veze o sudenju,sramota od suca.

AP
apathylolz
13:58 03.10.2022.

Guranje Nk jogurta ide dalje. Ovaj Pajac najbolje da sudi u Hajdukovom dresu koliko ih vec utakmica pogurao. Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije