Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometno na Kantridi

Rijeka je imala veliki promet, ima tu i zvučnih imena, ali kako misli igrati bez špice?

17.11.2012., Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 16.kolo, Hajduk Split - Lokomotiva Zagreb. Josip Radosevic i Domagoj Antolic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
06.02.2015.
u 11:15

Bez Krame: S njim je Rijeka vodila 1:0 i prije nego što bi utakmica počela, no nema zamjenu.

Nogometaši Rijeke trebali bi s Hajdukom na Kantridi početi drugi dio sezone, ako vremenski uvjeti to dopuste. Vremena su se promijenila, oslabljeni Hajduk više nije glavna nogometna tema. Uoči jadranskog derbija navijači Rijeke nisu toliko nestrpljivi zbog Hajduka koliko zbog nove momčadi Rijeke. A kakvu će navijači Rijeke momčad gledati u preostalih 17 utakmica HNL-a trenutačno ne zna ni trener Matjaž Kek.

Bradarić uzburkao duhove

Protekli tjedan Filip Bradarić (23) i Josip Radošević (21) privukli su medijsku pažnju s trenutačno najvećeg Rijekina kadrovskog problema. Dolazak dvojice nadarenih veznih igrača zaslužio je pozornost, obojica slove za perspektivna pojačanja, ali neće značajno promijeniti gol-razliku. Prijelazni rok u HNL-u traje do 16. veljače, Rijeka još vapi za napadačem više klase. Ove zime otišli su Andrej Kramarić (Leicester City), Ermin Zec (Balıkesirspor) i Ivan Krstanović (?), redom igrači dokazanih vrijednosti. Došli su Bekim Balaj (Slavia, Prag) i Vencislav Hristov (Beroe), koji nije klasična prva špica. Tko god bude igrao, neće mu biti lako gaziti tragom Andreja Kramarića, najboljega napadača Rijeke od kada je HNL-a.

U mandatu Matjaža Keka momčad su predvodili najbolji strijelci i igrači HNL-a, nakon sjajnog Leona Benka došao je još bolji Andrej Kramarić.

Tomasov se traži

Njihova statistika jamčila je osvajanje bodova i prije nego što bi utakmice počele. Bekim Balaj pokazao je u pripremnim utakmicama karakteristike prvoga napadača, ali statistika nije na njegovoj strani. Albanskom reprezentativcu prilagodba je otežana utoliko koliko se promijenila igra u veznom redu odlaskom Mate Jajala i izostankom ozlijeđenog Moisesa. Alex Fernandez, Josip Mišić i Marin Tomasov još se međusobno traže na terenu. U vrhu napada izbor je sužen (Balaj, Ivančić, Hristov...), sada je najbolji napadač Matej Mršić. To što bivši mladi reprezentativac leti terenom u dresu Rijeke II manje je važno od statistike. U pet utakmica – pet pogodaka!

>>Hajduk i Rijeka neće igrati, zatvoreni svi cestovni pravci od Poljuda do Kantride

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije