Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21-GODIŠNJI JANKOVIĆ

Rijeka dovela veznjaka Dinama na posudbu, već četvrti igrač koji stiže iz Maksimira

Niko Janković
HNK Rijeka
27.12.2022.
u 17:45

– Rijeka je nova stepenica i novi izazov u mojoj karijeri. Veselim se tom izazovu, veseli me da je i trener Sergej Jakirović i stručni stožer kojeg poznajem sada u Rijeci. Vjerujem u njihove planove i vizije – rekao je Niko Janković.

Niko Janković novi je igrač HNK Rijeka. Janković je u Rijeku stigao na posudbu iz Dinama do kraja sezone. Dvadesetjednogodišnji veznjak proteklu godinu proveo je na posudbi u redovima HŠK Zrinjski.

– Rijeka je nova stepenica i novi izazov u mojoj karijeri. Veselim se tom izazovu, veseli me da je i trener Sergej Jakirović i stručni stožer kojeg poznajem sada u Rijeci. Vjerujem u njihove planove i vizije – rekao je Niko Janković.

Novi trener Rijeke Jakirović odlično poznaje Jankovića budući da ga je vodio u Zrinjskom. Za BiH prvaka odigrao je 37 utakmica, zabio šest golova uz pet asistencija.

Zanimljivo i da je Janković već četvrti igrač Dinama koji je u ovom prijelaznom roku stigao u Rijeku. Emir Dilaver dolazi kao slobodan igrač, dok su Deni Jurić i Antonio Marin posuđeni do kraja sezone.

Ključne riječi

Komentara 3

OL
Oldmarinero
18:08 27.12.2022.

Bravo Rijeka - sve po onoj vašoj: "Sami protiv svih"

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
19:00 27.12.2022.

I ova serija transfera neka je na ponos miškoviću, kustiću i svima koji se kunu u poštenje HNL-a nkrijeka@nkdinamo.hr

BE
Berri
18:12 27.12.2022.

Dinamo mora prodati Livakovića i kupiti Ivušića. Ili, druga opcija je kupiti Lovru Majkića iz Istre, no to nije ni približno tako siguran posao jer je Majkić dosta sklon ozljedama. Ne znam kakav je Zagorac i kakav je Nevistić? Ako su oni u redu onda ne treba tu Ivušić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije