Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ BLIZU KANTRIDE

Rijeka će s Rebićem i Kramarićem boriti s Dinamom za naslov?!

ante rebić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
01.12.2014.
u 16:35

Rebić bi donio kvalitetu više na Kantridu, a ostankom Kramarića (do ljeta), Rijeka bi se bez problema mogla upustiti i u borbu za naslov prvaka

Ante Rebić ove će zime završiti avanturu u njemačkom drugoligašu Red Bull Leipzigu, a onda bi karijeru mogao nastaviti u Rijeci. Glasine govore kako su Rebić i Mišković odavno dogovorili sve detalje, čeka se još samo prijelazni rok. Povratak Rebića s neuspješne posudbe, te "zeleno svjetlo" Fiorentine. A tu problema neće biti, piše Goal.com.

Rebić bi donio kvalitetu više na Kantridu, a ostankom Kramarića (do ljeta), Rijeka bi se bez problema mogla upustiti i u borbu za naslov prvaka. Dinamo ionako ne djeluje uvjerljivo.

>> Čitavi članak pročitajte na portalu Goal.com

>> Pogledajte fotografiju kojom je Rebić naljutio čelnike svog kluba

Komentara 7

Avatar nula
nula
21:56 01.12.2014.

Ante , zar nisi dovoljno dobar ni za drugu Bundesligu ?! Drugu !

TT
tik tak
18:21 01.12.2014.

Ja sam navijač dinama ali sam uvjeren da je Rijeka vec i sad bolja od Dinama,vidjet cete to vec u iducoj utakmici!!!

IM
imotadin
18:22 01.12.2014.

Ante će biti neizmjerno pojačanje za Rijeku. Smatram ga najvećom uzdanicom ne samo hrvatskog već i svjetskog nogometa. Brz, probojan i sjajan dribler ... Takvi nam trebaju kao kruh naš svagdanji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije