Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZELENO SVJETLO UEFE

Rijeka će europske utakmice ipak igrati na Kantridi

'01.08.2013., stadion Kantrida, Rijeka - Prva utakmica 3. pretkola Europske lige, HNK Rijeka - MSK Zilina. Igraci i navijaci Rijeke slave prvi gol Sharbinija. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL'
Goran Kovacic/PIXSELL
13.09.2013.
u 19:00

Pismeno izvješće Uefe očekuje se sredinom sljedećeg tjedna kada bi trebala doći i službena potvrda da će Rijeka igrati na Kantridi.

Čini se da će Rijeka domaće utakmice Europske lige ipak igrati na Kantridi. Iz kluba su priopćili da će dobiti dozvolu Uefe ako ispune sve uvjete do prve domaće europske utakmice koja je na rasporedu 3. listopada protiv Betisa.

Dogovoreno je to nakon Uefina inspekcijskog obilaska Kantride. Stoga se užurbano izvode radovi prema napucima izaslanika krovne europske nogometne organizacije.

Pismeno izvješće Uefe očekuje se sredinom sljedećeg tjedna kada bi trebala doći i službena potvrda da će Rijeka igrati na Kantridi.

>> Rijekin Srećko: Na novu 
Kantridu 
dovodimo 
Real ili Barcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije