Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLUS JEDAN ISPRED DINAMA

Rijeci samo bod u Vinkovcima nakon što u posljednjoj minuti nije iskoristila jedanaesterac

Cibalia - Rijeka
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/14
11.09.2016.
u 21:05

Rijeka je vodeća momčad lige s 20 bodova, jednim više od Dinama. Cibaliji je ovo bio četvrti osvojeni bod, ali je i dalje posljednja momčad lige

Rijeka nije uspjela iskoristiti jučerašnji kiks Dinama i pobjeći modrima na četiri boda prednosti. Momčad Matjaža Keka danas je u posljednjoj utakmici 8. kola HNL-a odigrala 0:0 s Cibalijom u Vinkovcima.

Imat će Riječani itekako žaliti za izgubljena dva boda. U sudačkoj nadoknadi imali su jedanaesterac nakon što je Jerbić u svom šesnaestercu srušio Vešovića.

Loptu je na bijelu točku stavio Austrijanac Alexandar Gorgon te pogodio gredu. Junak utakmice tako je bio vratar Cibalije Matković koji je obranio nekoliko izglednih prigoda.

Spomenimo i da je sudac Križarić poništio gol Rijeke u 72. minuti jer je vidio prekršaj Franka Andrijaševića.

Rijeka je vodeća momčad lige s 20 bodova, jednim više od Dinama. Cibaliji je ovo bio četvrti osvojeni bod te više nije posljednja momčad lige. Začelje je zbog lošije gol-razlike preuzeo Split.

>> Lokomotiva preokretom u drugom poluvremenu stigla do prve pobjede

Komentara 5

Avatar cluesblues
cluesblues
22:24 11.09.2016.

…"Rijeka nije uspjela iskoristiti jučerašnji kiks Dinama i pobjeći modrima na četiri boda prednosti."…kak je rijeka mogla pobjeci na 4 boda prednosti?…

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
21:59 11.09.2016.

Europski trenerski mag Matjaž Kek je napravil čuda sa našom malom balkanskom Rijekom ali s obzirom da mu prodaju sve najbolje igrače ostaju mu oni zavičajski invalidi koji ne penala neznaju upucati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije