Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN STATUSOM

Riječani konačno pronašli Jajala: 'Ostaje pri svome, želi napustiti klub'

Mato Jajalo
Goran Kovacic/pixsell
15.01.2015.
u 23:49

- Jajalo i dalje ostaje pri svojem stajalištu, želi otići iz Rijeke. Ponovno ćemo se ovih dana naći s njegovim zastupnicima i razgovarati kako riješiti nastali problem - otkrio je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić

Riječani su danas napokon ušli u trag Mati Jajalu, veznjaku koji je prije nekoliko dana netragom nestao s priprema momčadi Matjaža Keka.

Špekuliralo se o razlozima, no sada je jasno da Mato jednostavno nije zadovoljan statusom u klubu.

- Jajalo i dalje ostaje pri svojem stajalištu, želi otići iz Rijeke. Ponovno ćemo se ovih dana naći s njegovim zastupnicima i razgovarati kako riješiti nastali problem - otkrio je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić za Radio Rijeku.

Dodajmo i da su nogometaši Rijeke u prijateljskoj su utakmici u Sloveniji s 1:2 izgubili od Kopra. Rahinovič je u 42. minuti zabio za 1:0, Ščulc u 75. za 2:0, a prekrasno je u 85. zabio Leovac.

>> Jajalo se i dalje nikome u Rijeci ne javlja, čeka ga kazna od 10.000 eura!

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:17 16.01.2015.

A kaj ocekivati od Jajala?

PR
provokatorica
00:26 16.01.2015.

Kako može biti nezadovoljan? Em su ga dobro plaćali em je igrao!

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
14:52 16.01.2015.

Čovjek je na vrijeme shvatio da pod Matjažom Kekecom nema uspjeha!!!hihihihihihihih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije