Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMORALNI REPREZENTATIVAC

Ribery u 48-satnom pritvoru, prijete mu tri godine

Franck Ribery
AFP
21.07.2010.
u 14:57

Najtežu će kaznu vjerojatno izbjeći jer je i sama prostitutka Zahia priznala da je zavarala nogometaše u vezi s godinama – tvrdila je da je punoljetna.

Francuskom reprezentativcu i zvijezdi Bayerna Francku Riberyju (27) ovih dana na naplatu dolaze stari grijesi. Pariška policija jučer je ispitivala Riberyja i njegova suigrača iz reprezentacije Karima Benzemu zbog korištenja usluga tada sedamnaestogodišnje marokanske prostitutke Zahije Dehar kojoj je sada osamnaest godina. Nakon ispitivanja zadržani su u 48-satnom pritvoru. Budu li optuženi za poticanje maloljetnice na seksualni odnos i plaćanje za tu uslugu, mogla bi ih snaći zatvorska kazna od tri godine te novčana kazna od 45.000 eura.

No, tako drakonsku kaznu zatvora dobit će samo ako tužitelj u procesu dokaže da su znali za prostitutkine godine.

Sve su priznali

Ribery i Benzema priznali su da su se koristili uslugama prostitutke, no već su nekoliko puta ponovili kako su mislili da je Marokanka punoljetna. Riberyju se ona toliko svidjela da se njezinim uslugama koristio nekoliko puta. Čak je došla i na proslavu njegova 26. rođendana u travnju prošle godine. No, Riberyja će taj rođendanski dar skupo stajati.

– Ribery nije bio obična mušterija. On je kod mene imao poseban status, kao i ja kod njega – rekla je u jednom intervjuu Zahia.

Mala utjeha najboljem francuskom nogometašu može biti to što u cijeloj aferi ima veliku podršku svoje supruge Wahibe Belhami, Alžirke zbog koje je prešao na islam.

Upozorenje Van Gaala

Treneru Bayerna Louisu van Gaalu preostaje samo to da se nada da neće ostati bez opasnog napadača. Nizozemski stručnjak jučer je ipak Riberyju poslao jasnu poruku.

– Cijele prošle sezone nisam vidio raspoloženog Riberyja. Očekujem da ove godine počne igrati u skladu sa svojim mogućnostima, a i statusom.

Van Gaal se jučer vjerojatno dignuo na lijevu nogu, te je "okrznuo" i argentinskog izbornika Diega Maradonu.

– Rekao sam uoči Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici da Argentina s Maradonom nema nikakve šanse za naslov. Trenerski poziv čovjek mora dobro naučiti, to nije hobi i nije jednostavno biti trener – rekao je Van Gaal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije