Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFina nagrada

Ribery najbolji nogometaš Europe, Ronaldo se nije ni pojavio!

messi,ribery (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.08.2013.
u 17:27

Ove godine u finalu su osim Francuza bili i Lionel Messi te Cristiano Ronaldo, koji se nije pojavio na dodjeli nagrada

Franck Ribery danas je proglašen najboljim nogometašem Europe! Francuzu koji je lani s Bayernom osvojio Ligu prvaka nagradu je predao predsjednik Uefe Michel Platini.

Nakon drugog kruga glasovanja ostala su trojica kandidata – Franck Ribery, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, a za najboljeg su glasovali sportski novinari iz europskih zemalja. Ribery je dobio 36 glasova, Messi 13, a Ronaldo, koji se nije pojavio na dodjeli nagrada, tri.

Ovo je tek treća dodjela nagrade za najboljeg europskog nogometaša. Prošle godine najboljim igračem proglašen je Barcelonin Andrés Iniesta. S 19 glasova bio je ispred današnjih finalista Messija i Ronalda, koji su dobili po 17 glasova. Godinu prije pobjednik je bio Messi s čak 39 glasova.

>> Uefa nije uvrstila Mandžukića na listu najboljih igrača Europe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije