Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bilal Jusuf Muhamed

Ribery ljutit: Boateng me zalio pivom, a zna da sam musliman

Ribery
nph / Kokenge/NordPhoto/PIXSELL
13.05.2013.
u 18:36

– Više ga ne želim vidjeti. Ne želim razgovarati s njim jer zna da sam musliman. Ostatak momčadi to je poštovao, ali Boateng nije – rekao je Ribery.

Franck Ribery ljutit je na suigrača Jeromea Boatenga jer ga je ovaj zalio pivom tijekom proslave Bayernova naslova. Ribery je musliman pa mu je zabranjeno piti alkohol.

Ribery je zamolio suigrače da ga ne polijevaju pivom tijekom proslave i svi su osim Boatenga poštovali njegovu želju. Štoviše, Boateng je Francuza lovio po terenu kako bi ga zalio.

– Više ga ne želim vidjeti. Ne želim razgovarati s njim jer zna da sam musliman. Ostatak momčadi to je poštovao, ali Boateng nije – rekao je Ribery.

Ribery je na islam prešao 2002. nakon što se oženio Wahibom, Francuskinjom alžirskog podrijetla. Nogometaš je zatim preuzeo muslimansko ime Bilal Jusuf Muhamed.

No, čudi što se Ribery prilikom dolaska u Bayern 2007. fotografirao s kriglom piva u ruci s tadašnjim suigračima Miroslavom Kloseom i Lucom Tonijem. Također, islam ga nije spriječio da spava s maloljetnom prostitutkom prije tri godine.

>> Mandžukić: Naslov prvaka je konačno tu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije