Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE FRANCUZA

Ribery: Igrača poput Mandže nema nigdje na svijetu

'Bayern Munich's Franck Ribery (top) jokes with Diego Contento during a training session in Arco, northern Italy July 5, 2013. REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY - Tags: SPORT SOCCER)'
Reuters/Pixsell
29.09.2013.
u 20:27

– Svaki napadač na svijetu trebao bi se ugledati na Mandžukića. Nikad u životu nisam vidio napadača s tolikim radijusom kretanja. Sretan sam što ga imamo – kazao je Ribery,

Nogometaš Bayerna Franck Ribery oduševljen je igrama svog suigrača, hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića. Nakon subotnje utakmice protiv Wolfsburga (1:0) obasipao je Mandžu komplimentima zbog njegove velike borbenosti.

– Svaki napadač na svijetu trebao bi se ugledati na Mandžukića. Nikad u životu nisam vidio napadača s tolikim radijusom kretanja, nevjerojatno je koliko puno pretrči za vrijeme utakmice te koliko radi za momčad. Puno odradi u defenzivi, oduzme dosta lopti i još stigne zabiti. Sretan sam što ga imamo – kazao je Ribery, najbolji nogometaš protekle sezone po izboru Uefe.

>> Mandžo: Ne zanima me interes Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije