Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Revija pogodaka iz slobodnjaka: Gorica nadmašila Lokomotivu i ostala uz bok Dinamu

Lokomotiva - Gorica
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
13.09.2020.
u 21:11

Gorica je ostvarila i četvrtu pobjedu u prvenstvu

Nogometaši Gorice zadržali su stopostotni učinak i nakon 4. kola u novoj sezoni Prve HNL. U nedjelju su kao gosti svladali Lokomotivu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici sa 2:1 (1:0).

Sva tri pogotka na utakmici postignuta su iz slobodnih udaraca, za goricu je oba gola postigao Kristijan Lovrić (32. i 85. minuta), dok je za domaće strijelac bio Fran Karačić u 89. minuti.

U prvom poluvremenu Lovrić je iznenadio novog vratara Lokomotive Alexa slobodnim udarcem iskosa s lijeve strane koji je više ličio na ubačaj, međutim nitko nije dirao loptu koja je završila u lijevom kutu iznenađenog Brazilca.

U samoj završnici utakmice viđena su dva vrlo lijepa pogotka udarcima s 25 metara. Prvo je Lovrić ponovno pogodio lijevi kut Alexa za 2:0, da bi Karačić iznenadio Kahlinu udarcem koji je prošao kroz živi zid.

Gorica je druga na ljestvici sa 12 bodova, koliko ima i vodeći Dinamo, dok je Lokomotiva sedma s četiri boda, koliko ima i šesti Osijek.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije