Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo ozračje

Reprezentacija odradila posljednji trening uoči puta u Belgiju

Hrvatska nogometna reprezentacija, trening (1)
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/11
09.09.2012.
u 21:33

Naši će sutra ujutro zrakoplovom otputovati u Bruxelles, a već navečer tamo će odraditi trening

Hrvatski reprezentativci odradili su posljednji trening prije puta u Belgiju, gdje će u utorak igrati utakmicu drugog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. Sudeći prema fotografijama, atmosfera među igračima je dobra i svi s nestrpljenjem čekaju utakmicu. Vedran Ćorluka trenirao je odvojeno, ali prema dostupnim informacijama trebao bi biti spreman za utakmicu. Posljednji trening bio je zatvoren za javnost, iako se na njemu našla voditeljica Mila Horvat.

Inače, Igor Štimac uoči puta ne želi otkriti taktiku koju je pripremio za Belgiju.

 - Prerano je za to . No, Hrvatske je na Euru izgledala dobro jer je igrala pametno, čvrsto s Italijom i onda jurnula, slično smo blokirali i Španjolsku. A sad je tako igrala Makedonija, pokušala nas je blokirati. I sad je pitanje želimo li ostaviti bolji dojam i izgubiti ili želimo dobar rezultat, makar ponekad strepili. S Makedonijom smo se prije pet godina isto mučili. Često je reprezentacija znala gubiti i vraćati se, zabijali su džokeri.

A jedan od tih džokera je Nikica Jelavić koji je najavio pobjedu.

-Belgija je jaka, uz nas favorit skupine, li mi u Bruxelles idemo po pobjedu i tri boda!

Naši će sutra ujutro zrakoplovom otputovati u Bruxelles, a već navečer tamo će odraditi prvi trening.

Kako je bilo na današnjem treningu pogledajte u našoj fotogaleriji!

Komentara 10

BU
bubi400
21:57 09.09.2012.

luka-cro ---Ako nemogne Ćorluka igrati ima mali Radošević će igrati ima on puno toga za pokazati i Kompaniu nešto reći po pitanju boje ....

IS
istima
22:25 09.09.2012.

Težak će to biti test..... no sad bi se već trebalo vidjeti da li Šticina koncepcija nečemu vodi. Ja želim vidjeti repku željnu igre i nadigravanja, momke koji nisu spuitani strahom.... a za rezultat je potrebna i sreća.

LC
luka_cro
21:53 09.09.2012.

Hoceli Corluka moci zaigrati???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije