Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA ODLUKA

Repeša vodi Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj

Jasmin Repeša (1)
Goran Stanzl/Pixsell
19.12.2013.
u 13:24

Jasmin Repeša će voditi reprezentaciju do kraja Svjetskog prvenstva 2014. godine.

Hrvatska košarkaška reprezentacija je na Eurobasketu u Sloveniji osvojila četvrto mjesto, međutim nakon prvenstva nije bilo poznato hoće li Jasmin Repeša ostati izbornik.

– Prerano je o tome govoriti. Energije uvijek imam, no vidjet ćemo kada se sve slegne - govori je tada Jasko.

Tri mjeseca kasnije potvrđeno je kako će Repeša voditi reprezentaciju do kraja Svjetskog prvenstva 2014. godine, kojem će domaćin biti Španjolska

- Gospodin Repeše imenuje se izbornikom muške seniorske reprezentacije - odlučeno je na 13. sjednici Upravnog odbora Hrvatskog košarkaškog saveza.

Komentara 1

OD
otac_domovine
08:45 20.12.2013.

Hvala ti Repeša što si vratio kult reprezentacije. Da nije mafija u košarkaškom savezu trebali su ti dati mandat na 10 godina i veliku lovu jer si oživio umrlu hrvatsku košarku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije