Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Portugalu

Remi vodi Dinamo i Midtjylland u finale Atlantic kupa

'sport...gabela...20.01.2012...22 memorijal andrija ankovic , utakmica za 1 mjesto...split-dinamo...krstanovic foto:zoran grizelj vecernji list'
''
05.02.2012.
u 12:01

Dvoboj plavih i danske momčadi je sudar dviju vodećih momčadi sa po šest bodova na Atlantic kupu.

Dinamo danas (18 sati) u Portugalu igra protiv danskog Midtjyllanda, riječ je o sudaru dviju vodećih momčadi s po šest bodova na Atlantic kupu. I kao dvije provoplasirane momčadi mogli bi se naći 7. veljače ponovno u finalu ovog turnira. Bude li danas remi, zadržat će prva dva mjesta bez obzira na rezultate ostalih.

Komentara 1

JA
jadre
14:05 06.02.2012.

..........a nu Kerume...kako Bandić čisti grad..... http://www.24sata.hr/nogomet/dali-si-truda-u-snijegu-usred-zagreba-napisali-su-hajduk-252648

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije