Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK-H. DRAGOVOLJAC 1:1

Remi u derbiju začelja: Osijek sat vremena 'opasno visio'

Osijek, Hrvatski dragovoljac
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
29.11.2013.
u 20:27

U prvoj utakmici 18. kola Prve HNL Osijek i Hrvatski dragovoljac su u derbiju začelja u Gradskom vrtu odigrali bez pobjednika 1:1.

U derbiju začelja Osijek i Hrvatski dragovoljac podijelili su bodove u Gradskom vrtu 1:1 (0:0). Bijelo-plavi su vezali i četvrti uzastopni prvenstveni remi, iako su sat vremena "opasno visjeli", bili na putu da preuzmu prvoligaški fenjer. Dragovoljci su poveli u 57. preko Sivonjića, a bod domaćinu u 78. osvojio je Škorić, svega pet minuta nakon što je ušao u igru.

- Iz utakmice u utakmicu ponavlja nam se ista stvar. Dojam bude odličan, ali bodovi nam izmiču. Trebali smo utakmicu potvrditi drugim pogotkom, nismo to napravili i dogodio nam se kiks – kazao je trener Dragovoljca Davor Mladina.

Starteg Osijeka Ivica Kulešević još čeka na prvu prvoligašku pobjedu.

- Bod je najbolje što nam se dogodilo u ovoj utakmici. Sramotna igra prvo poluvrijeme, u drugom smo napadali više stihijsku nego pametno i smišljeno, a to nije dovoljno. Sve što smo napravili bodom u Poljudu danas smo bacili u vjetar. Razmišljao sam već u 15 da nešto mijenjam, ali sam u svlačionici pozitivnom pričom pokušao podići momčad. Ostaju nam velike brige – požalio se Kulešević pred kojim je veliki zadatak – osigurati prvoligaški status kojeg bijelo-plavi bez prestanka imaju 34 sezone.

- Osijek se lani u ligi 12 borio za opsatanak, a iz te momčadi prodali smo sedmoricu najboljih nogometaša. Time sam sve rekao – zaključio je Kulešević.

>> U utakmici dva davljenika gosti zadovoljni i bodom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije