Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljske utakmice

Remi Grčke i S. Koreje, Kuže bolji od Cice u Podgorici

'Albania\'s national soccer team head coach Josip Kuze speaks during a news conference in Durres, some 40 km (25 miles) from capital Tirana, March 2, 2010. Albania will play an international friendly
'ARBEN CELI'
25.05.2010.
u 23:31

I Gruzija, suparnik Hrvatske u idućim kvalifikacijama za EP, u jučerašnjem susretu remizirala je s Kamerunom

Suparnici hrvatske nogometne reprezentacije u sljedećim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj, reprezentacije Grčke i Gruzije, remizirali su u prijateljskim dvobojima. Gruzijci su u Linzu igrali s Kamerunom bez pogodaka, a u Altachu su Grčka i Sjeverna Koreja igrale 2:2. Igrači Otta Rehhagela dva su puta vodili golovima Katsouranisa i Charisteasa, no Sjevernokorejci su se dvaput vraćali. Oba pogotka postigao je Tae-se Jong.

 U Podgorici, u dvoboju hrvatskih izbornika, Josip Kuže koji vodi reprezentaciju Albanije pobijedio je Crnu Goru Cice Kranjčara sa 1:0. U gruboj igri s mnogo prekršaja Albanci su slavili pogotkom Salihija u 79. minuti. Irska je bila bolja od Paragvaja 2:1. Strijelci za Irce bili su Doyle i Lawrence, a smanjio je Barrios. Od današnjih prijateljskih susreta valja izdvojiti utakmice Nizozemske i Meksika te Francuske i Kostarike.

Češka pobijedila SAD    

Nogometna reprezentacija Češka svladala je u gostima Sjedinjene Države 4-2 u prijateljskoj utakmici odigranoj na stadionu Rentschler Field u East Hardfordu pred 36.000 gledatelja…

Američki izbornik Bob Bradley u srijedu popodne će objaviti konačni popis od 23 igrača za Svjetsko prvenstvo, a u ovoj utakmici mu nije bio toliko važan rezultat. Želio je isprobati neke igrače prije donošenja konačne odluke o putnicima u Južnoafriku Republiku. Stoga neki standardni američki prvotimci, kao što su Carlos Bocanegra, Clint Dempsey, Jozy Altidore, Landon Donovan, uopće nisu zaigrali.

No, zato je mjesto u momčadi zauzeo Oguchi Onyewu, srednji branič iz Milana, prvi puta nakon operacije tetive lijevog koljena u listopadu prošle godine. Svoj je posao dobro obavio.

Strijelci za domaću selekciju bili su Maurice Edu u 17. i Herculez Gomez u 65. minuti, dok su za Češku pogotke postigli Tomaš Sivok (44), Jan Polak (58), Martin Fenin (77) i Tomaš Necid (90+2).

Prijateljska utakmica:

SAD - Češka 2-4

Komentara 1

EU
EUPatriot
07:13 26.05.2010.

Remi Grčke i S. Koreje, Kuže bolji od Cice u Podgorici a Hrvatska lomi sve redom. Šteta da uskoro počinje World Cup i nečemo više imati ni prilike a bogami ni interesa da pratimo taj sjajan kockasti zapadno balkanski nogometni balet..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije