Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRIĆU 90 MINUTA

Remi Athletica i Reala: Cristiano Ronaldo dobio izravni crveni karton

Athletic - Real Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
02.02.2014.
u 22:59

Athletic Bilbao i Real Madrid su u pretposljednjem susretu 22. kola Primere na novom San Mamesu odigrali bez pobjednika 1:1.

Athletic Bilbao i Real Madrid su u pretposljednjem susretu 22. kola Primere na novom San Mamesu odigrali bez pobjednika 1:1. Tako je San Memes ostao neosvojiva tvrđava za sve klubove koji su ove sezone gostovali tamo.

Nakon relativno mirnih 45 minuta uslijedio je 'vatreni' nastavak, a na gol se čekalo do 66. minute kada su domaćini jeftino izgubili jednu loptu koja je došla do Cristiana Ronalda na lijevoj strani. On je ubacio u sredinu, gdje ju je Jese u padu zabio iza leđa golmana Baska.

Ipak, samo osam minuta kasnije Athletic je izjednačio i to golom igrača kojem je to bio prvi kontakt s loptom. Riječ je o Ibaiju koji je samo nekoliko trenutaka ranije ušao umjesto Muniaina. Ibai je gol zabio tako što je s fantastično pogodio nakon što mu je loptu na nogu spustio Sergio Ramos.

Novi šok za 'kraljeve' samo dvije minute kasnije kada je Cristiano Ronaldo nasjeo na provokaciju Iturraspea, a sudac mu je pokazao izravan crveni karton. Pogledajte video i procijenite je li bilo prestrogo.

S igračem više Baski su jurnuli i po drugi gol, ali Diego Lopez je spasio Real.

Luka Modrić odigrao je cijelu utakmicu za 'kraljeve' i ponovno je bio jedan od najbolji igrača u momčadi Carla Ancelottija.

Real se ovim remijem izjednačio na drugom mjestu Primere sa 54 boda, dok im vodeći Atletico sada bježi tri boda. Athletic je na četvrtom mjestu sa 43 boda.

Primera, 22. kolo:

Elche - Almeria 1:0
Betis - Espanyol 2:0
Atletico M. - R. Sociedad 4:0
Athletic - Real Madrid 1:1

>> Atletico zabio četiri gola Sociedadu i zasjeo sam na vrh Primere!
>> Šok za Barcelonu: Valencia nakon 10 godina slavila na Nou Campu!

Komentara 1

MU
muh
07:38 03.02.2014.

Modrić opet najbolji izgleda da ne kužim nogomet jer za mene bil je jedan najlošijih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije