Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE ŠPANJOLCI

Relevo: Livaković odbio dogovoreni transfer u La Ligu, ali Petković bi mogao u Španjolsku

Rotterdam: Nogometaši Hrvatske slave ulazak u finale Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
16.08.2023.
u 16:13

Igor Bišćan na pragu je toga da izgubi ključne igrače poslije uzvrata s AEK-om u Ateni

Hrvatski prvak Dinamo vrlo lako bi mogao izgubiti ključne igrače, Dominik Livaković i Bruno Petković na pragu su odlaska iz Maksimira poslije uzvratnog ogleda protiv AEK-a. Španjolski medij Relevo piše kako je Livaković odbio odlazak u La Ligu i to u Almeriju, plavi su navodno već sve dogovorili s tim španjolskim klubom.

Dinamo je bio zadovoljan ponudom od osam milijuna eura plus milijun eura bonusa, ali prvi vratar vatrenih nije želio u klub koji pleše između prvog i drugog razreda španjolskog nogometa,tvrdi novinar Matteo Moretto. 

VEZANI ČLANCI:

Andaluzijski mediji javili su se kako povratnik u La Ligu nakon jedne godine u Segundi, Granada, jako želi dovesti Brunu Petkovića koji je figurirao kao novo pojačanje Trabzonspora. 

Petkovića bi mogao otići u transferu vrijednom pet milijuna eura, a očekuju se i odlasci Ivanušeca u Feyenoord te Josipa Šutala u Ajax. 

Komentara 5

EJ
ejStef
18:06 16.08.2023.

Ma svi će pobjeći. Kada vide što Šimić i Bišćan rade, tko može otići će, a nitko neće htjeti doći...

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:19 16.08.2023.

To je sigurno. Livaković je predobar golman da bi sutra igrao drugu ligu. Španjolska liga da, ali za ekipu koja je u gornjoj polovici tablice.

Avatar razbojnik404
razbojnik404
17:17 16.08.2023.

Gdje smo sve u samo posljednjim tjednima u prenošenju sumnjivih i neprovjerenih informacija vidjeli i Petkovića i Livakovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije