Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK Svjetska rekorderka i europska prvakinja napokon u zagrljaju svojih najbližih

Rekroderku Sanju izljubili mama Marija i dečko

import
18.12.2007.
u 18:32

Veličanstveni uspjeh Sanje Jovanović na plivačkom EP-u u Debrecenu već danima je glavna vijest u Dubrovniku. Dubrovčani su navikli svoje šampione dočekivati na Stradunu, a Sanjin povratak u rodni grad dogodio se u vrijeme dok je većina još na poslu.

Međutim, to nije pokvarilo dobro raspoloženje kakavo je bilo u VIP salonu zračne like Čilipi dok su čelnici grada i županije zajedno s dubrovačkim sportskim uglednicima čestitali Sanji na velikom supjehu. Najsretniji su, naravno, bili Sanjini najbliži.

Majka u suzama
Usprkos bolesti, Sanju je dočekala njezina majka Marija te sestre Tanja, Biljana i Petkana. Sanjin dečko Vedran Kmetović nije mogao dočekati Sanjin ulazak u VIP salon, već je k njoj pohitao još u hodniku. Ipak, Sanja se u zagrljaju najviše zadržala s majkom Marijom, čija ju je bolest, kako je često isticala, inspirirala za dodatni napor i uspjeh.

- Presretna sam što napokon mogu zagrliti i poljubiti svoju Sanju. Od trenutka kada je postigla taj rezultat u Debrecenu čekala sam upravo ovaj zagrljaj. Toliko sam sretna i uzbuđena da uopće ne mogu govoriti - jedva susprežući suze radosnice izjavila je Sanjina majka Marija. Sanja se nakon pozdrava sa svojim najbližima još jednom obratila okupljenima.

Hvala vam za stan
- O rezultatu koji sam postigla proteklih je dana sve rečeno, tako da nemam potrebe dalje objašnjavati. Htjela bih reći da je to samo jedna stuba u mojoj karijeri, a ona druga je olimpijska medalja. Hoće li se to dogoditi u Pekingu ili u Londonu 2012., manje je važno - istaknula je Sanja ne propustivši gradskim čelnicima još jednom zahvaliti za stan koji će dobiti, a koji se treba graditi u elitnom naselju Solitudo.

Sanju su dočekali i plivači PK Jug, koji su uz pjesmu i prskalice ispratili svjetsku rekorderku do bijele limuzine koja je Sanju s najbližima napokon odvezla kući.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije