Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najskuplji na klupi

Reja: Anas će u susretu s Međimurjem biti pričuva

Sharbini
Pixsell
06.11.2009.
u 14:12

- Neću mijenjati momčad koja je pobijedila Dinamo u Splitu, jer zbog zalaganja i htijenja igrača to nema smisla - objasnio je trener Edoardo Reja.

Pomak za Ahmada Sharbinija; nakon što u dvoboju protiv Dinama nije bio u zapisniku, sada će u utakmici s Međimurjem sjediti barem na klupi. Ali, kako uz dobru vijest uvijek ide i loša, tako se dogodilo i obitelji Sharbini. Naime, društvo će Ahmadu na klupi činiti i njegov brat Anas.

Nemilosrdni trener

Nemilosrdan je Hajdukov trener Edoardo Reja, nije ga briga što će predsjednik kluba Joško Svaguša gristi nokte gledajući kako mu dvadesetak milijuna kuna, što ih je u kolovozu uložio u Sharbinije, sjedi na klupi za pričuve.

– Imamo problema u obrani, vjerojatno će umjesto Pandže i Maloče u igru ući Smoje i Jurica Buljat, a ostali u momčadi bit će oni iz utakmice i pobjede nad Dinamom. Da, i Anas će biti na klupi, jer zbog zalaganja i htijenja na utakmici s Dinamom nema smisla mijenjati te igrače – objasnio je Reja.

Ja određujem tko igra

Nije se treneru svidjelo što smo inzistirali na objašnjenju zbog čega igrač koji je doveden kao najveća zvijezda HNL-a, sjedi na klupi. Pokazao je Reja da ga ne zanimaju imena, već samo ono što igraču daju na terenu. Ali, kad će Anas Sharbini igrati, ne može li protiv Međimurja? Na klupi se teško dolazi u formu.

– Igra Hajduk. Hajduk je najbitniji. Evo, nakon pobjede nad Dinamom pisalo se zašto ne igra ovaj, zašto ne onaj... A sve to je velika zabluda, piše se o pojedincima, no svi su igrači isti, a moj je posao da odlučim tko će igrati, ja sam odgovoran za rezultat. Anas se još prilagođava na Hajduk, i od njega se očekuju velike stvari – rekao je Reja.

Objavljujući imena putnika u Čakovec, Reja je neprimjereno dodao:

– Sad javite njihovim menadžerima da ne idu na put.

Očito gubi živce, a ta njegova primjedba bila je potpuno nepotrebna.

Valjda će s vremenom naučiti da novinari informacije javljaju samo čitateljima, a ne kojekakvim menadžerima.

Govorio je trener bijelih i o utakmici protiv Međimurja:

– U momčadi je ponovno dobro ozračje, igrači su puni samopouzdanja. Nakon Dinama podignuo se duh momčadi. Ali, važna nam je utakmica s Međimurjem, to nam je ispit jesmo li maturirali i možemo li krenuti prema vrhu tablice.

Ključne riječi

Komentara 1

BS
Berekin ST
14:38 06.11.2009.

Reja, svaka cast! Novinaru je bolje da suti jer se zna da su svi prodane duse. Mozda malo grubo izreceno ali od Alfirevica do Pezzija su svi neciji igraci. Dnevni listovi, televizija, radio, lokalni i drzavni bez ikakvih granica... I treba da igraju samo najbolji, a Svagusa ce bar biti \"urednO podsisanih noktiju\". Ako mu pofali neka stav umjetne. Nisu Hajduk on i Kerum nego igrac u bilom dresu natopljenim svojim znojem i krvlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije