Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači su spremni

Redovi pred Poljudom: Ulaznice za Hajduk – PAOK mogle bi planuti do popodneva

Split: Velik interes navijača za prvu ovosezonsku utakmicu na Poljudu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/4
04.08.2023.
u 10:50

Sezonske pretplate vrijede za utakmicu protiv PAOK-a. Do dana utakmice pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se do tada ne prodaju, priopćili su iz kluba

Hajduk će 10. kolovoza od 21 sat na Poljudu igrati prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a. Prodaja ulaznica za susret počela je u 9 sati.

Pred Poljudom su redovi navijača željnih da se domognu ulaznica za Hajdukovu veliku europsku utakmicu stajali i prije otvaranja prodajnih mjesta, a česti su problemi i na web stranicama za prodaju ulaznica. Hajduk trenutačno ima više od 17 i pol tisuća pretplatnika za novu sezonu, najviše u klupskoj povijesti.

VEZANI ČLANCI:

Sezonske pretplate vrijede za utakmicu protiv PAOK-a. Do dana utakmice pravo kupnje imaju isključivo aktivni članovi kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se do tada ne prodaju, priopćili su iz kluba.

VIDEO Otkrivanje panoa hrvatskim kapetanima

Komentara 2

DU
Deleted user
12:18 04.08.2023.

Naprijed Hajduk , sve najljepše protiv PAOK- a želi vam navijačica Dinama! Naprijed Hrvatska!

OL
olujasviholuja2
11:54 04.08.2023.

Sretno Hajduku protiv PAOKa od jednog dinamovca i želim da prođete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije