Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRLJAVI HARRY Menadžer Tottenhama obrušio se na suca Stevea Tannera

Redknappu prijeti oštra kazna zbog verbalnog napada na suca

29.12.2008.
u 16:03

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp ponovno je imao bliske kontakte sa djeliteljima pravde na utakmici Premiershipa, te je žestoko napadao suca utakmice njegovog kluba i WBA, Steve Tannera.

Tijekom utakmice, u kojoj je Tottenham poražen 2-0, Redknapp je konstantno sa svog prostora vikao na djelitelja pravde, a nastavak se dogodio u razgovorima s novinarima.

- Nisam tip koji nakon utakmice traži isprike u sucima, ali ovaj je bio stvarno zastrašujuće loš - za početak je rekao Redknapp i nastavio još žešće.

- Ne mogu riječima opisati što mislim o njegovom suđenju. Kada sam ušao u sudačku svlačionicu prije utakmice i vidio tko sudi, znao sam što nas čeka. Jednostavno nije dovoljno dobar - rekao je Redknapp i potom se ispravio:

- On je očajan! Netko misli da je dobar za suca, ali u njemu nema ničega dobroga.

Engleski nogometni savez (FA) tek će ispitati cijeli slučaj, te će osim s Redknappom razgovarati i sa glavnim sucem Tannerom, kao i četvrtim sucem ogleda, kako bi doznali što se sve događalo tijekom same utakmice. Nakon ispitivanja će donijeti odluku o možebitnoj kazni, a engleski mediji nagađaju da bi ovaj put Redknapp mogao proći s priličnom kaznom.

Tanneru (38) je ovo druga sezona u Premiershipu, a u siječnju ove godine je zamijenio legendarnog Grahama Polla na FIFA-inoj sudačkoj međunarodnoj listi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije