Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJAN NIKOM

Redknapp: Niko Kranjčar je bio sjajan

Harry Redknapp
Reuters
26.09.2009.
u 21:37

- Mi smo napadačka momčad, a mislim da je i Niko Kranjčar imao sjajan debi za nas - kazao je Redknapp.

Razumljivo je da je menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp isijavao zadovoljstvom nakon subotnje 5:0 pobjede protiv Burnleyja. Dio lauda posvetio je i Niki Kranjčaru.

- Dobro nam ide, petnaest bodova iz sedam utakmica je dobar start za nas. Moramo samo tako nastaviti i vidjeti kamo će nas to odvesti - kazao je Redknapp nakon objašnjena zašto je na klupi ostavio raspoloženog Petera Croucha i odlučio se za napadački dvojac Robbie Keane-Jermain Defoe.

Irski mu se napadač, podsjetimo, zahvalio na prilici četirima pogocima, dok je jednog dodao Jenas.

- Nije mi to bilo lako, vjerujte. No, slatke su to muke.

- Nastavimo li s ovakvim izvedbama navijači će se nauživati nogometa. Mi smo napadačka momčad, a mislim da je i Niko Kranjčar imao sjajan debi za nas. Njegova sposobnost baratanja loptom je sjajna, dobro je radio i sjajno upošljavao suigrače. On je pravi Tottenhamov nogometaš - dodao je Redknapp pritom vjerojatno mislivši na to da je Kranjčar po prvi puta za momčad Spursa zaigrao od prve minute.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije