Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Redknapp: Modrić jako upitan za Milan

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian player Luka Modric (L) vies with Fulham\'s Steve Sidwell during a FA Cup fourth round football match at Craven Cottage in London, England, on January 30, 2011. AFP PHOT
AFP
12.02.2011.
u 12:07

Menadžer Totenhema Harry Redknapp u velikim je problemima uoči prve utakmice osmine finala Lige prvaka, u utorak protiv Milana.

Kako za sada stvari stoje, Redknapp će morati u prvi dvoboj protiv Milana bez trojice najboljih igrača - Garetha Balea, Rafaela Van Der Vaarta i Luke Modrića.

Redknapp je poručio da je veliko pitanje hoće li oni igrati jer i dalje nisu fizički spremni za takve napore kao što će biti duel sa Milanom.

- Luka je počeo da trčkarati, ali je daleko od povratka na teren. I Rafael se muči, dok jedino Bale polako ulazi u formu. Nadam se da će nam ipak makar jedan od njih trojice pomoći u prvom meču protiv Milana.

 

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
14:08 12.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Avatar flame
flame
16:06 12.02.2011.

E, ako sad Niko ne bude igrao od početka, nek pakira kofere...

HR
hrvatin
02:07 14.02.2011.

Koliko modric fali tottenhamu vidi se po rezultatima od kad on ne igra,sve pobjede! Taj tip je najizvikaniji na svijetu,ne znam od koga ali je tako.On nema nista sto bi nogometas morao imati,jedino sto trci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije