Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DILEME U TOTTENHAMU
Povratak na članak

Redknapp: Kranjčar i Modrić su fantastični tehničari

Za engleske je novinare i dalje jedna od glavnih nogometnih tema vezna linija Tottenhama, točnije pitanje mogu li zajedno igrati hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Niko Kranjčar.

Komentari 4

OB
-obrisani-
07:12 02.01.2010.

Jedini razlog neigranja Nike protiv West Hama je u cinjenici da je na Stefanje (samo dva dana ranije) odigrao tesku utakmicu protiv Blackburna koju je Luka prosjedio.

VL
TO
Tot
13:13 01.01.2010.

Dobar je kranjčar ali Modrić je kompletan igrač

VL
DS
dubina-sirina
19:24 01.01.2010.

Ako ne budu igrali zajedno (mislim da mogu), jedan od njih ce naapustiti Toottenham, prelaskom u jedan od najboljih klubova na svijetu. Steta je da ovakvi nogometni majstori sjede na klupi> Sve najbolje u novoj godini, ovoj dvojici a i vama ostalima!

VL
FB
Fabio_Biancocelesti
22:01 01.01.2010.

Ja mislim da će Niko izboriti bez problema misto među prvih jedanest,dok će Modrić imati malu minutažu jer Modrić ima jedan veliki nedostatak a to je jačina udarca,strašno veliki nedostat!!!!! A igrat će zajedno u postavi ali od 80-e minute kada uniđe Modrić s klupe:)))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.