Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu ga se riješiti

Rebić nastavlja biti trn u oku Milana: Odbio ponudu vrijednu 10 milijuna eura po sezoni

Serie A - AC Milan v Udinese
Foto: Daniele Mascolo/REUTERS
1/4
24.07.2023.
u 22:31

Trener Milana Stefano Pioli već je rekao Anti Rebiću da za njega u momčadi mjesta nema i kako treba potražiti novi klub. Interes su prema navodima stranih medija pokazali Bešiktaš i neimenovani saudijski klub, no Hrvat je njihove ponude odbio

Antu Rebića talijanski velikan Milan želi prodati još ovoga ljeta. Premda je ugovorom za klub vezan do ljeta 2025. godine, već je neko vrijeme poznato kako je na izlaznim vratima San Sira. Corriere dello Sport je prije desetak dana pisao kako je Rebić dobio ponudu Bešiktaša, a sada se u priču o Hrvatu koji izluđuje vlasnike Milana uključuju i britanski mediji.

Naime, Sky Sports piše da je odbio i ponudu iz Saudijske Arabije. Premda ne navode ime kluba koji je ponudu poslao, govore kako je bila vrlo financijski unosna. Riječ je bila o zaradi od oko 10 milijuna eura po sezoni.

GALERIJA Osijek otvorio spektakularan novi stadion

Serie A - AC Milan v Udinese
1/12

Trener Milana Stefano Pioli već je rekao Rebiću da za njega u momčadi mjesta nema i kako treba potražiti novi klub. Hrvat nije otišao niti na pripreme u SAD. 

VEZANI ČLANCI:

Do ovakvog razvoja događaja došlo je zbog loše igre u prošloj sezoni, a Milan njihovim odlaskom želi osloboditi financijska sredstva za dodatne plaće. Hrvatskog igrača je na poziciji centarfora zamijenio Portugalac Rafael Leao.

VIDEO Bjelica o mogućem dolasku hrvatskih igrača u njegov klub: Livaja ni pod koju cijeni ne bi napustio Hajduk

Komentara 6

Avatar Jopa
Jopa
23:39 24.07.2023.

Nažalost Rebić ima loš karakter..

Avatar bimbopus
bimbopus
16:14 25.07.2023.

Ima puno pravo na svoju odluku , jedino što gubi to su utakmice i taj gubitak za takvog igrača nije najbolje rješenje.

NE
Nemanadimak
15:15 25.07.2023.

Sto je tu lose? Ima ugovor koji treba valjano odraditi do kraja. Ako je njemu ovako dobro i ne ide mu se u Tursku onda mu je bolje u Milanu ici na kavice i primati placu koja slijedi po ugovoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije