Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Rebić je nezaustavljiv! Poslao vratara po ćevape za zabio Schalkeu

Ante Rebić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
06.04.2019.
u 17:28

U 13. minuti utakmice mu je asistirao Filip Kostić, a Rebić je sjajno zavaljao vratara Schalkea i onda pospremio loptu u mrežu.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić zabio je gol u pobjedi njegovog Eintrachta na gostovanju kod Schalkea (2:1) u 28. kolu Bundeslige.

U 13. minuti utakmice mu je asistirao Filip Kostić, a Rebić je sjajno zavaljao vratara Schalkea i onda pospremio loptu u mrežu.

Rebiću je to bio deveti pogodak ove sezone u prvenstvu.

Izjednačio je Serdar u 21. minuti, ali je isti igrač dobio drugi žuti karton u sudačkoj nadoknadi. Pobjedu Eintrachtu donio je Luka Jović golom iz penala u osmoj minuti sudačke nadoknade.

Wolfsburg je s 3:1 slavio protiv fenjeraša Hannovera, a Josip Brekalo je igrao do 62. minute. U derbiju začelja Stuttgart i Nuernberg su igrali 1:1, a Borna Sosa je za domaćine zaigrao od 78. minute. 

Navečer se igra veliki derbi između Bayerna i Borussije Dortmund.

>> Pogledajte koreografiju Torcide na derbiju

Ključne riječi

Komentara 10

IL
ilijan1a
19:45 06.04.2019.

Ko je taj novinar mogao bi i ti po ćevape

PR
prajdali100
19:00 06.04.2019.

Čuj, " po ćevape" !!! A lignje ?

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
14:01 07.04.2019.

Reci ti nama Ante jesi li zabio ili bar bio u šesnaestercu kod Sofije Milošević ? Samo pazi jer dug je niz poznatih od Viktora Troickog pa Filip Živojinović pa Vanja Udovičić pa Adem Ljajić a da nepoznate ni ne spominjemo ! 😍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije