Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODRYGO

Realova zvijezda: 'Sad još više volim Modrića. Stalno mu kažem ono što je Luka govorio meni'

Real Madrid vs. Paris Saint-Germain in the Champions League
Juan Carlos Rojas
21.09.2023.
u 09:44

22-godišnji Rodrygo probio se do startera u momčadi Reala, dok je Modrić tek drugi puta započeo utakmicu od prve minute

Španjolski velikan Real Madrid minimalno je slavio protiv Union Berlina s 1:0 pogotkom Judea Bellinghama u sudačkoj nadoknadi vremena. Luka Modrić tek je po drugi put našao svoje mjesto u početnih 11 Carla Ancelottija, ali pokazao je da mu to nimalo ne smeta, štoviše, bio je jedan od najboljih pojedinaca kraljeva. 

To je jako razveselilo brazilskog napadača Rodryga koji ima sjajan odnos s Modrićem, često se u šali nazivaju ocem i sinom. 

- Luka Modrić? Sada ga volim još i više. Ne igra toliko puno, ali zna da je jako važan za nas bez obzira na to koliko igra. Uvijek mu kažem to što je on govorio meni proteklih godina. Ušao je u određene godine, ali ima jako dobar mentalitet i ovo sve proživljava jako mirno - izjavio je Brazilac. 

VEZANI ČLANCI:

Iako Rodrgyo ima tek 22 godine, a Modrić je napunio 38, gaje odličan odnos i Realova zvijezda mu je uvijek bila zahvalna na tome što se brinuo za njega. Upravo je Modrić tješio Rodryga kada je Brazila ispao od Hrvatske u četvrtfinalu svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine. 

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
12:34 21.09.2023.

uživancija je gledati luku kako igra, kako je nesebičan, nestvarno vješt i izdržljiv

PR
prajdali100
10:08 21.09.2023.

Jedan je Luka ! Jedan !!! Neponovljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije