Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup utakmice

Real slavio bez Modrića, Sevilla ispala, PSG se provukao

'Referee Howard Webb (R) gestures while Angel Di Maria of Madrid argues during the Champions League semi-final first leg soccer match between FC Bayern Munich and Real Madrid at the Allianz Arena in M
'Andreas Gebert/DPA/PIXSELL'
19.12.2013.
u 00:28

Real je igrao s mješovitim sastavom i nije briljirao što dokazuju i zvižduci na Santiago Bernabeu pred kraj utakmice.

Real Madrid svladao je trećeligaša Olimpic Xativu s 2:0 i nakon 0:0 u prvoj utakmici prošao u šesnaestinu finala Kupa kralja.

Real je igrao s mješovitim sastavom i nije briljirao što dokazuju i zvižduci na Santiago Bernabeu pred kraj utakmice. Kraljevski klub je poveo golom Illarramendija u 16. minuti, a konačni rezultat postavio je Di Maria 12 minuta kasnije s 11 metara. No, nije najbolje izveo udarac, vratar Olimpica Francis je imao loptu na ruci nakon čega se od vratnice odbila u gol.

Trener Carlo Ancelotti odmarao je najvažnije igrače pa tako Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Luka Modrić nisu konkurirali za utakmicu.

Sevilla je iznenađujuće ispala od drugoligaša Racing Santandera. Nakon 1:0 iz prve utakmice, Sevilla je kod kuće poražena 0:2 i oprostila se od natjecanja. Ivan Rakitić nije bio na klupi.

PSG i Juve prošli

PSG se u osmini finala francuskog kupa namučio protiv St. Etiennea. Parižani su slavili 2:1 nakon produžetaka, a pobjednički gol je zabio Cavani u 118. minuti. Takvih problema nije imao Juventus koji je s 3:0 svladao Avellino i prošao u četvrtfinale talijanskog kupa. Golove za Staru damu postigli su Giovinco, Caceres i Quagliarella.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije