Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL NACIONAL

Real se riješava sedmorice igrača i dovodi novog trenera koji želi hrvatskog reprezentativca

FIFA Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Hilal
Andrew Boyers/REUTERS
13.03.2023.
u 22:02

Velika čistka sprema se u Madridu prema pisanju Španjolaca, a novi Hrvat mogao bi osvanuti u prijestolnici

Prema pisanju španjolskog medija El Nacionala, madridski Real sprema veliku rekonstrukciju momčadi, a navodno će se promijeniti i trener. Spomenuti izvor javlja kako je kraljevski klub u pregovorima s argentinskim stručnjakom Mauricijom Pochettinom pa je prema tome pozicija Carla Ancelottija vrlo nesigurna. Talijan ima ugovor do idućeg ljeta, ali do produljenja suradnje nije došlo, a vrlo je upitno hoće li se to i dogoditi. 

Pochettino je 51-godišnji Argentinac, koji je u srpnju prošle godine dobio otkaz u francuskom prvaku PSG-u. Pariški klub vodio je godinu i pol dana, prije toga je pet godina trenirao Tottenham s kojim je stigao do finala LP-a, a vodio je i Southamptona i Espanyola. Kada bi Pochettino preuzeo Real, došlo bi do velikih kadrovskih promjena i to tako da bi Real otpisao sedmoricu prvotimaca. 

Naime, za Edena Hazarda, Danija Carvajala, Jesusa Valleja, Alvara Odriozolu, Mariana Diaza, Ferlanda Mendyja i Lucasa Vazqueza više ne bi bilo mjesta na Santigao Bernabeu, dok bi mogli doći naš Marcelo Brozović i srpski napadač Dušan Vlahović

Specijalizirani portal za transfere CalcioMercatoWeb piše kako bi za Brozovića trebalo platiti 35-40 milijuna eura. Njegov ugovor s Interom, u koji je došao 2016. iz Dinama, vrijedi do 2026. godine. Transfermarkt procjenjuje Brozovićevu vrijednost na 35 milijuna eura.

Komentara 3

T2
Tomo_20
19:09 14.03.2023.

Haha ma kakav vlahovic majko mila

DU
Deleted user
18:52 14.03.2023.

Beše to onda Real na hrvatski pogon

DU
Deleted user
10:11 14.03.2023.

Bratstvo i jedinstvo u Realu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije