Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivosti

Real se hvata za glavu, Bayern je od Portugalaca izgubio samo jednom

'Real Madrid\'s players celebrate their victory over Levante after their Spanish first division soccer match at the Ciudad de Valencia stadium in Valencia October 5, 2013. REUTERS/Heino Kalis (SPAIN -
Foto: 'HEINO KALIS'
20.03.2015.
u 13:10

Jedina Realova pobjeda u zadnjih osam derbija s Atleticom bila je u finalu Lige prvaka (4:1). Od ostalih sedam Atletico je dobio četiri, a tri su bila remija.

Pogledajte zanimljivosti o četvrtfinalnim parovima Lige prvaka, te bogatu statističku usporedbu rivala: tko više zabija, a tko prima, tko puca preciznije, bolje dodaje, a tko radi prekršaje...

Atletico - Real (14. i 22. travnja)

U posljednjih je osam sezona, uključujući i ovu, u Ligi prvaka barem jedna španjolska momčad u polufinalu, piše Goal.comPosljedni madridski derbi bila je najveća pobjeda Atletica nad Realom još od 1987. - 4:0.

Jedina Realova pobjeda u zadnjih osam derbija s Atleticom bila je u finalu Lige prvaka (4:1). Od ostalih sedam Atletico je dobio četiri, a tri su bila remija.

Ove sezone od šest susreta Atletico je dobio četiri, uz dva remija. Susrest će se osam puta, a nikad dosad nisu više od pet puta u sezoni.

Cijelu statistiku nakon ždrijeba Lige prvaka pročitajte na Goal.com

>>Rakitić igra protiv Ibrahimovića, čeka nas i veliki hrvatski dvoboj!

>>ANKETA Tko će od hrvatskih igrača proći u polufinale Lige prvaka?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije