Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRIĆ IGRAO 90 MIN.

Real pregazio Levante sa 5:1, Morales i dalje brilijra u Malagi!

Real Madrid, Luka modrić, Cristiano Ronaldo (1)
Reuters
06.04.2013.
u 20:07

Bivši Dinamovac Morales bio je strijelac u porazu svoje Malage od Real Sociedada

Nogometaši Reala ispratili su Levante sa Santiago Bernabeua rezultatom 5:1! Levante je poveo u 31. minuti preko Michela, a sve do malo prije kraja utakmice činilo se kako će to biti podnošljivi poraz - vodili su Madriđani 2:1 pogocima Higuaina iz 36. minute te Kake iz 39, no onda je uslijedio "blitzkrieg" kojeg je poveo Cristiano Ronaldo.

Na asistenciju Higuaina u 84. minuti zabio je za 3:1, u 87. je asistirao Özilu za 4:1, a Di Maria je njemačkog reprezentativca poslužio u 90. minuti za konačnih 5:1. Inače, Özil je u igru ušao u 76. minuti i upisao zaista sjajan učinak.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real.

U drugom susretu Real Sociedad pobijedio je Malagu sa 4:3 u izravnom dvoboju za četvrto mjesto Primere, odnosno ulaznicu za Ligu prvaka. U trenutku kad je Sociedad vodio sa 3:0, pogodak za Malagu postigao je bivši Dinamovac Pedro Morales. U prošlom kolu upisao je Morales gol i dvije asistencije, sad je opet bio strijelac, ali nije imao dovoljno raspoloženih suigrača da preokrenu utakmicu. Sociedad je sada na četiri boda prednosti nad Malagom.

Deportivo je kod kuće pobijedio Zaragozu 3:2.

Poredak nakon 30. kola: Barcelona 78, Real 65, Atletico M. 61 (-1), Real Sociedad 51, Malaga 47, Betis 47, Valencia 46 (-1)...

>> Goal.com: Modrić je dobio više slobode i dobro ju iskoristio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije