Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi s Valencijom

Real kiksao kod kuće, Ronaldo promašio s bijele točke, Barcelona jako blizu naslova!

Real - Valencia
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
09.05.2015.
u 22:02

Real je prvi puta nakon pet godina izbjegao domaći poraz nakon što je gubio 0:2, ali teško da će u tome naći nekakvu utjehu.

Nogometaši Reala kiksali su u 36. kolu Primere na domaćem stadionu i praktički se oprostili od naslova prvaka. Kraljevski klub odigrao je 2:2 protiv Valencije, iako je gubio 0:2 nakon 26 minuta.

Gosti su poveli u 19. minuti, Gaya je ubacio s lijeve strane, a Paco dobro reagirao. Osam minuta kasnije Fuego je šokirao gledatelje na Santiago Bernabeuu, zabio je nakon ubačaja Pareja. Bilo je to prvi puta nakon 1999. godine da je Valencia imala 2:0 u Madridu, ali tada je slavila 3:2.

U sudačkoj nadoknadi prvog dijela Bale je srušen u kaznenom prostoru i sudac je pokazao na bijelu točku, a Alves je obranio udarac Cristiana Ronalda. Prvi put nakon tri godine Portugalac je promašio dva jedanaesterca zaredom 8 promašio i protiv Malage).

Real je u nastavak krenuo odlučnije, Pepe je u 56. minuti glavom smanjio rezultat, a Isco u 84. sjajnim udarcem poravnao. No, više od toga 'kraljevi' nisu mogli pa im je naslov prvaka sada jako daleko. Naime, dva kola prije kraja ima četiri boda manje od Barce koja još igra protiv Atletica u gostima i Deportiva kod kuće. Jedna pobjeda donosi im trofej...

Inače, Real je prvi puta nakon pet godina izbjegao domaći poraz nakon što je gubio 0:2, ali teško da će u tome naći nekakvu utjehu. Real je u ovom susretu triput gađao vratnicu, 29 puta pucao prema golu, ali nije išlo. Cijelu statistiku utakmice Real - Valencia možete pogledati na portalu Goal.com.

>>Barcelona korak bliže naslovu, Pedro zabio sjajne 'škarice'!

Komentara 6

TU
turbina
00:53 10.05.2015.

navodno se priča da ih slijedeće sezone preuzima kruno jurčić!

DU
Deleted user
22:40 09.05.2015.

Strava od tekme i promašaja. Naramak prečki i stativa, o pileći izvedenom penalu da ne govorimo. Još je i dobro završilo. Real je prokiksao i zadnji vlak za naslov, makar ni ne ovise o sebi već dva mjeseca. Ostaje vidjeti kako će braniti ligu prvaka, makar mislim da su u problemima zbog ozljeda i umora.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
00:39 10.05.2015.

3 put pogodili okvir gola,neiskorišteni jedanaesterac,stvarno peh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije