Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatna lopta

Real navijačima dijeli 45 tisuća maski s likom C. Ronalda

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.11.2013.
u 16:44

Zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge Ronaldo će vrlo vjerojatno propustiti sutrašnju utakmicu

Madridski Real vodi sve jaču kampanju kako bi Cristiano Ronaldo dobio nagradu za najboljeg nogometaša svijeta, Zlatnu loptu. Tako će učiniti i sutra na utakmici Lige prvaka protiv Galatasaraya. Svojim će gledateljima podijeliti 45 tisuća maski s likom portugalskog nogometaša.

U trenucima kada će navijači maske staviti na glave, razvit će se i veliki transparent na kojem će pisati: "Cristiano Ronaldo - Zlatna lopta".

Zbog ozljede bedrenog mišića lijeve noge Ronaldo će vrlo vjerojatno propustiti sutrašnju utakmicu, a dodajmo da će mu u borbi za Zlatnu loptu najveće prijetnje biti Franck Ribery i Lionel Messi.

>>'Ja sam zaslužio Zlatnu loptu više nego Ronaldo'

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
17:30 26.11.2013.

ipak je to bolja ideja nego da su pustili u opticaj maske našeg Lukice:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije