Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLANA PORUKA

Real Madrid se službenim priopćenjem oglasio oko Mbappéa, evo što su poručili

Kylian Mbappe Press Conference - Paris
Liewig Christian/ABACA/ABACA
04.11.2023.
u 17:34

Mbappé je u ovogodišnjem izboru za Zlatnu loptu bio izglasan kao treći najbolji nogometaš svijeta, nakon Lionela Messija i Erlinga Haalanda, a bio je i najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. s čak osam pogodaka u sedam nastupa

Posljednjih mjeseci i tjedana francuski napadač iz redova PSG-a Kylian Mbappé bio je snažno povezivan s Real Madridom. 

Situacija je došla do takve razine da se Real Madrid morao službeno oglasiti povodom svih priča oko transfera Francuza.

“S obzirom na nedavno iznesene i objavljene informacije od strane različitih medija, u kojima se spekulira o navodnim pregovorima između igrača Kyliana Mbappéa i našeg kluba, Real Madrid C.F. želi izjaviti da je ova informacija potpuno lažna i da do takvih pregovora nije ni došlo s igračem koji pripada PSG-u”, poručili su u službenom priopćenju.

Španjolski mediji raspisali su se kako se Mbappé dogovorio s Realom, a iz madridskog kluba tako su demantirali svaku informaciju da uopće pregovaraju s Francuzom.

Mladi 24-godišnji napadač je na ljeto 2017. godine prešao iz Monaca u redove PSG-a, gdje je u 273 utakmice postigao 224 pogotka i dodao 99 asistencija.

Mbappé je u ovogodišnjem izboru za Zlatnu loptu bio izglasan kao treći najbolji nogometaš svijeta, nakon Lionela Messija i Erlinga Haalanda, a bio je i najbolji strijelac Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. s čak osam pogodaka u sedam nastupa.

Komentara 3

Avatar zabranjen1.000puta
zabranjen1.000puta
17:49 04.11.2023.

Za Luku Modrića nije bilo nekakve nove poruke od Reala?

IV
Ivo123
22:59 04.11.2023.

Covjek zaba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije