Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isključen

Mlada Realova zvijezda kažnjena zbog divljačkog ponašanja

Luka Dončić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
21.12.2017.
u 10:05

Na EP-u je dokazao igrački potencijal, ali ovaj put je pokazao i svoj temperament

Euroliga je kaznila Realova košarkaša Luku Dončića zbog divljačkog ponašanja nakon što je isključen u susretu protiv Valencije. Mlada slovenska zvijezda je sredinom druge četvrtine morao ranije u svlačionicu, a sudačku odluku nije najbolje prihvatio.

Dončić je napuštajući parket prvi put u karijeri pokazao svoju drugu stranu. Na EP-u je dokazao igrački potencijal, ali ovaj put je pokazao i svoj temperament.

Luka Dončić
1/7

Slovenac je  napuštajući teren svašta izgovorio sucima, te je nogom udario u montažni tunel. Vodstvo Eurolige ga je kaznilo  s 4.500 eura. Dončić će uskoro otići u NBA i za njega je bolje da svoju energiju usmjeri na treninge i Realove utakmice...

 

Komentara 6

DU
Deleted user
19:05 21.12.2017.

Mlada slovenska zvijezda pokazala ono što manje više svi znamo - može slovenac pobjeći s balkana al balkan iz njega nikako ... i još su pravili usporedbe s pok. Draženom pa nakon ovoga je to uvreda

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
15:18 21.12.2017.

kakav temperament: Slovenac je napuštajući teren svašta izgovorio sucima, te je nogom udario u montažni tunel. jos sam pod dojmom ;-) a ja ocekivao nekakvu akciju, a on opsovao i udario nogom u montazni tunel. dozivotnu zabranu igranja na terenimaa s montaznim tunelima i to odmah. koje novinarstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije