Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNI TRANSFERI

Real kupuje Garetha Balea za rekordnih 93 milijuna funti?

gareth bale
Reuters/PIXSELL
20.08.2013.
u 16:52

Tottenham bi za 15 milijuna funti dobio i portugalskog braniča Fabija Coentraa

Gianluca Di Marzio, reporter Sky Sports Italije, tvrdi da transfer Garetha Balea iz Tottenhama u Real samo što nije priveden kraju. Madridski klub navodno je za Velšanina spreman iskeširati rekordnih 93 milijuna funti, a Spursi bi za 15 milijuna funti dobili i portugalskog braniča Fabija Coentraa.

Pokaže li se da je talijanski novinar u pravu i Bale za ovu svotu novca ode u Real, bio bi to najskuplji transfer u povijesti – 93 milijuna funti je 13 milijuna više od iznosa koji je Real 2009. godine platio za Cristiana Ronalda.

>> Real će Spursima za Balea ponuditi 110 milijuna eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije