Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA VEČER

Real kiksom praktički ispao iz utrke, Ronaldo napustio igru nakon 8 minuta

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters (Ilustracija)
07.05.2014.
u 23:09

Real je odigrao 1:1 na gostovanju kod Valladolida, a Luka Modrić odigrao je čitavu utakmicu.

Real Madrid ponovo je kiksao i praktički se oprostio od borbe za naslov prvaka Španjolske. Kraljevski je klub u 36. kolu odigrao tek 1:1 na gostovanju kod Valladolida.

Za Real je sve krenulo dobro. Branič Sergio Ramos u 35. minuti je izveo slobodni udara i lijepo pogodio za 1:0. No, šok je uslijedio tri minute prije kraja kada je Osorio glavom nakon kornera pogodio za konačnih 1:1.

No, tu nije kraj problemima Reala. Cristiano Ronaldo večerašnju je utakmicu napustio već u osmoj minuti kada ga je zamijenio Alvaro Morata. Prve informacije iz Španjolske govore da je osjećao umor zbog čega je morao napustiti igru te da se Portugalac nije želio forsirati budući da ga 24. svibnja čeka finale Lige prvaka koje želi dočekati spreman. Luka Modrić odigrao je čitavu utakmicu za Real.

Atletico Madrid je dva kola prije kraja vodeća momčad sa 88 bodova. Barcelona ima 85, a realovci su ih skupili 84. U posljednjem kolu igraju Atletico i Barcelona, a osvoji li jedna od te dvije momčadi svih šest bodova do kraja prvenstva postat će prvak.

>> Mourinho poslao službeni upit za Modrića, Real odgovorio: Nema šanse!

Komentara 2

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
08:15 08.05.2014.

Samo muče loptu.

UN
unbekant
14:18 09.05.2014.

Tako se desava nogometnim klubovima,koji kupujo drugorazredne nogometasa,tipa onog naseg ruznoga……..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije