Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL ŽELI NA RATE

Real i Tottenham se dogovorili da će odšteta biti 100 mil. €?

'Tottenham Hotspur's manager Andre Villas Boas celebrates with goalscorer Gareth Bale at the end of the match during the Barclays Premier League match at St Mary's Stadium, Southampton.Photo: Press
PA Wire/Press Association/PIXSELL
03.08.2013.
u 11:39

Real Spursima nudi plaćanje u pet rata s tim da prva uplata neće biti veća od 25 milijuna eura. Prva bi rata bila uplaćena odmah, a sad se očekuje odgovor iz Londona.

Transfer Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid je pred realizacijom, a španjolski sportski dnevnik Marca otkriva detalje posla.

Real i Tottenhama navodno su se dogovorili da će odšteta biti 100 milijuna eura što će biti najveća svota koja je ikada isplaćena za jednog nogometaša. Klubovi se još trebaju dogovoriti oko tempa isplate.

Real Spursima nudi plaćanje u pet rata s tim da prva uplata neće biti veća od 25 milijuna eura. Prva bi rata bila uplaćena odmah, a sad se očekuje odgovor iz Londona.

Inače, Bale nije bio na popisu igrača Tottenhama koji su otputovali na prijateljsku utakmicu s Monacom. Svjetski mediji pišu da je samo pitanje trenutka kad će Real objaviti da je transfer dogovoren.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije