Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ugovor tri godine

Real i Barca i dalje samo na Sportklubu

Real - Barcelona
Reuters/PIXSELL
06.08.2015.
u 13:38

Vrijednost novog ugovora Sportkluba sa španjolskom Primerom najveći je ikad sklopljen na prostorima južne i jugoistočne Europe.

Vodeći sportski kanal u regiji, Sportklub, i španjolska Primera nastavljaju suradnju i iduće tri sezone. Nakon tri vrlo uspješne godine, novi ugovor o ekskluzivnom pravu na prijenose jedne od najkvalitetnijih nogometnih liga na svijetu potpisan je na obostrano zadovoljstvo. To znači da će gledatelji Sportkluba iduće tri godine imati priliku da svakog vikenda uživaju u majstorijama Messija, Ronalda i drugih, kao i u velikom rivalstvu dva najpopularnija kluba na svijetu - Real Madrida i Barcelone. 

- Najbolji nogomet i u novoj sezoni ostaje na kanalima Sportkluba! Nastavkom suradnje sa španjolskom Ligom BBVA ili Primerom, kako je poznatija u svijetu, potvrđeno je da je Sportklub najgledaniji i najcjenjeniji sportski kanal u regiji. Ponosni smo na činjenicu da smo i dalje vlasnici najatraktivnijih i najekskluzivnijih sportskih sadržaja, što uz najbolju moguću kvalitetu slike i komentare najstručnijih sportskih novinara i komentatora daje mogućnost gledateljima da se u potpunosti prepuste uživanju - rekao je direktor i glavni i odgovorni urednik Sportkluba, Nemanja Simeunović

Vrijednost novog ugovora Sportkluba sa španjolskom Primerom najveći je ikad sklopljen na prostorima južne i jugoistočne Europe. To je još jedna potvrda spremnosti i želje Sportkluba da svojoj vjernoj publici osigura najekskluzivnije sportske sadržaje. 

- Na tržištu sportskih prava nema svjetske krize. Cijene skaču u nebo, ali naši gledatelji znaju - sve što je važno i kvalitetno gleda se na SK. Iako je španjolska liga najskuplji programski sadržaj, mi smo pored nje u ponudi zadržali i englesku Premier ligu, koja počinje ovih dana, zatim kvalifikacije za Europsko i Svjetsko prvenstvo, te, između ostalih, nizozemski, turski, austrijski, ruski, ukrajinski, švicarski nogomet, ali i najveća košarkaška natjecanja, Moto GP, Dijamantnu atletsku ligu, najveće teniske turnire i još mnogo toga. Za ljubitelje sporta važno je podsjetiti da ćemo prenositi i utakmice drugih liga Španjolske i Engleske, Segundu i Championship, koje također imaju veliki broj ljubitelja u regiji -zaključio je Simeunović. 

Natjecanje počinje 22. kolovoza, a najveći derbi svjetskog nogometa, El clasico u novoj sezoni na programu je u 12. kolu, početkom studenog.

Komentara 8

MA
mađar
17:11 06.08.2015.

Super.

Avatar Hunter86
Hunter86
14:05 06.08.2015.

Internet :)

Avatar Hunter86
Hunter86
14:05 06.08.2015.

Internet :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije